Sort by:

NURSING COVER

PERNAH TAK ANDA SEMUA BILA NAK MENYUSUKAN ANAK TAPI....

Time anda semua nak menyusukan anak, makin banyak mata liar yang memandang anda. Kita pun naik rimas







⁠⁠⁠"TAK SELESA MENYUSU DI TEMPAT AWAM? BABY NANGIS NAK NYUSU? ANDA PULA RASA MALU?"

Pernahkah terjadi pada mommy masa menyusukan baby, rasa macam ada orang pandang je. Dah la ini pertama kali menyusukan baby, baby pulak menangis melalak-lalak, rasa semua org orang pandang kat kita. Takkan nak selak depan dorang? Terpaksalah bekejar ke nursing room tak pun, Encik suami tolong cover. TAPI SAMPAI BILA?

Kepakaran kami adalah membantu mommy menghadapi masalah kekok menyusukan bayi di khalayak supaya penyusuan bayi sempurna, aurat terpelihara, mommy bergaya. Inilah SMART Nursing Cover

penyusuan yg tenang


---------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB KENAPA MOMMY MEMILIH SMART NURSING COVER
---------------------------------------------------------------------------

❶ PEEK-A-BOO WINDOW: Baby boleh tengok mommy, mommy boleh tengok baby. Baby kan selalu cemas kalau time nyusu tak dpt nengok muka mommy. Bila ada lengkungan fleksibel yg omputih panggil Peek-a-boo window ni, baru syiok baby nyusu. Dapat direct eye contact antara Mommy & baby (inilah Perasaan paling best semasa menyusukan baby)


 
❷ FLEXIBLE CURVE NECKLINE: Peek-a-boo window yg mempunyai Lengkungan fleksibel yg bagus juga membantu pengaliran udara yg baik supaya baby rasa nyaman semasa menyusu.
 


 
❸ TAKDE LAGI TANGAN LENGUH PEGANG KAIN NYUSU SEMATA-MATA NAK TINJAU BABY. Lengkungan fleksibel yg di panggil PEEK-A-BOO WINDOW ni juga membantu mommy memantau bayi yg sedang menyusu. Mommy pun takyah la asyik nak kena pegang je kain nyusu setiap kali menyusu. Lenguh ler

 



❹ ADJUSTABLE NECKSTRAP: Riben di leher boleh laras ikut keselesaan dan size ibu. 

  
❺ POCKET TOWEL: Pocket towel dijahit kemas di bhgn bucu Nursing Cover boleh digunakan untuk mengelap mulut baby selepas menyusu. Nak elak baby kena ruam susu? Boleh basahkan sedikit poket towel ni dan lap kat mulut & pipi baby yg terkena susu ibu tau. 





❻ ADA POKET KAT BUCU: Bukan saja2 jahit towel tau. Malah ada poket sekali yg boleh memuatkan nursing pads ke, nak letak nipple cream ke, tisu ke mahupun lipstick mommy pun muat kat dlm tu.


❼ MATERIAL COTTON: Material 100% cotton untuk pastikan penggunaan yang selesa dan ringan sesuai untuk cuaca di MALAYSIA sama ada pemakaian outdoor atau indoor.



❽ DESIGN COMEL: Design yang menarik dan corak yang FRESH memastikan mommy maintain bergaya walaupun tengah menyusukan



❾ FREE CLUTCH BAG: Multipurpose Clutch Bag berbutang (boleh muat handphone, tisu, nursing cover sekaligus... pad pun leh masuk tau..shhh jgn gitau org


➓ HARGA JIMAT: (ini bonus point) Mommy beli sekali je boleh pakai byk kali. Tak semestinya setiap kali nak nyusu kena tukar nursing blouse je. Dah ada SMART Nursing Cover leh pakai dgn apa fesyen pun. Pakai pun sekejap je time nyusu. Selagi boleh jimat, kita jimat. Betul ke betul?


-------------------------------------------------------------------------
APA YG PALING PENTING BAGI SEORANG IBU ADALAH
-------------------------------------------------------------------------

 Kita masih menjaga Aurat walaupun sedang kalut menyusukan anak 
 Penyusuan yg lebih tenang dan sempurna dengan jarak masa yg konsisten
 Pengeluaran susu lebih baik apabila baby kerap menyusu dgn jarak masa konsisten
 Bayi lebih mudah di tenangkan apabila tiba2 lapar nak menyusu
 Jimat masa ibu untuk cari nursing room atau tempat tersembunyi
 Tiada gangguan seksual ( mata-mata liar ) yg kadangkala merimaskan
 Menyokong sepenuhnya menyusukan bayi secara direct (Direct BF)
 Fuh, lega sgt. Tak perlu bawa botol susu setiap kali bawa baby jalan2
 Paling best, boleh menyusu di mana-mana dgn konfiden!
 Tak de nursing blouse pun masih boleh menyusukan anak


===========
PROMOTION
===========