See 4 more pictures

BARUT CERIA SUPER JIMAT (5days barut)

RRP:
BND17.60
Your Price:
BND11.20 (You save BND6.40)
SKU:
5BRT1-10
Vendor:
Brand:
Weight:
200.00 Grams
Rating:
()
Availability:
Shipping:
Calculated at checkout
Gift Wrapping:

CODE:
Quantity:


Product Description

TERBARU! BARUT CERIA SUPER JIMATT. STOK TERHAD TAUU!


Kak Dina nak bgtau ni ada Koleksi terbaru Barut Ceria Super Jimat special utk mommy yg tgh cari barang2 selepas bersalin. Ini kira set barut lengkap utk 5hari tau. Pas tu pandai2 la mommy rotate basuh ye. Jimat sesangat. Koleksi warna warni ni mmg comel gambar kartun2. Warna pun ceria jer, barulah hidup pun ceria..

MOMMY NAK TAU KENAPA BABY PERLU PAKAI BARUT?

Meh akak citer sikit, mengikut survey kak dina pada customer sebelum2ni, antara sebab dorang pakaikan barut kat baby 

#DENGAR CAKAP MERTUA/MAK - Ikut petua mak kita dulu2 kan, baby kena pakai barut. Nak jadi anak solehah kenalah dengar cakap mak kan..tambah2 plak mak mertua. Barulah mertua sayang.. 

#NAK ELAK BABY KEMBUNG PERUT - Baby baru lahir ni kan sensitif, bukannya leh kena angin banyak sgt. dahler kita ni tak sah kalau takde kipas, ada tu yg duk dlm air cond. Sebelum baby ni nangis melalak-lalak sampai kita pun tak dpt tidur, elok benar lah kita cuba kan?

#ELAK BABY 'MASUK ANGIN'- Baby tak sesuai ler sangat sejuk2 angin ni.. jadi kita pakaikan la dia barut nak elak "masuk angin" org tua2 kata la..kita dengar je la.. 

#NAK ELAK BABY SEJUK MEMALAM- dah kata tadi mommy suke duk dlm air cond, yg baby ni plak baruje lahir dah biasa suhu badan mommy masa dlm perut. Cuba kita duk dlm bilik suhu 36 darjah apa rasanya? kemudian terus tukar suhu 22 darjah.. kan ke beza kan.. mcm tulah jugak baby, terkezutt dia tetiba sejuk lak..  kan.. lainlah kalau mommy rajin nak dukung peluk.. takpe..hmm takkan nak peluk manjang jer kann.. 

#NAK TUTUP TALI PUSAT BABY YG BELUM TERTANGGAL- tali pusat baby ni ambil masa kurang drpd 7 hari nak tertanggal. Ada mommy yg tutup area pusat tu nak elak drpd semut atau lalat. Jangan memain tau, ada kes pusat baby ada ulat. maybe tak cuci bersih atau ada serangga yg hinggap kat area tu. mintak2 lah dijauhkan..ngeri dengar.. 

#IKUT TRADISI TURUN TEMURUN- dalam checklist mmg tak sah kalau takde barut kan. Dah jadi tradisi daripada dulu2 lagi pakaikan barut. Kalau baby baru lahir tak pakai barut tu,kdg2 rasa pelik. mesti ada yg tanya "baby tak pakai barut kew?? bla..blaa" 
jadi, sebelum kawan2 yg dtg melawat tu bising2 korang pakaikan jer.. hehhe

macam tula kirenya cerita dan hasil survey drpd customer akak.. takde pun bukti saintifik ke apa.. apapun2 jomla tengok koleksi baruni..

Ini adalah koleksi mix Barut Zapp dan barut tali. Nanti ada details kat bawah gambar ye. Mommy baca tau. 


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT1
Code: 5 BRT1
4 helai barut zap, FREE 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!

5 DAYS BARUT CERIA 5BRT2
Code: 5 BRT2
4 helai barut zap, FREE 1 helai baru tali 
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT4
Code: 5 BRT4
4 helai barut zap, 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT5
Code: 5 BRT5
4 helai barut zap, 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!



5 DAYS BARUT CERIA 5BRT6
Code: 5 BRT6
3 helai barut zap, 2helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!



5 DAYS BARUT CERIA 5BRT7
Code: 5 BRT7
3 helai barut zap, 2helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT8
Code: 5 BRT8
2 helai barut zap, 3 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT9
Code: 5 BRT9
2 helai barut zap, 3helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT10
Code: 5 BRT10
2 helai barut zap, 3helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


MOMMY BERMINAT!!

Boleh terus order kat website manjakuhappy.com

ataupun

>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<

Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Your Shopping Cart


You just added this product to your cart:

Other Products in Your Shopping Cart:


Delivery: Immediate Download
Shipping:
Handling:
:

View your entire cart

Click the button below to add the BARUT CERIA SUPER JIMAT (5days barut) to your wish list.