See 4 more pictures

Reversible Baby Ring Sling Design Black Stars RS50

RRP:
RM139.00
Your Price:
RM99.00 (You save RM40.00)
SKU:
RS50 Black Grey Stars
Vendor:
Brand:
Weight:
300.00 Grams
Rating:
()
Availability:
Shipping:
Calculated at checkout
Current Stock:
Sold Out
Gift Wrapping:

Sorry but this item is currently unavailable.

Please check back at a later stage.



Product Description


 "Easy to hang out with family while my baby attached to me and i still can hold my love's hand" 
~ Anna Nazman Mamat, owner Jom Chanteque

 "Ring Sling ni saya beli pd tahun 2011. Saya guna untuk anak kedua. Skrg sy turunkan utk anak ketiga. Alhamdulillah selain design y cantik, juga sgt selesa lagi2 ada 'cushion' empuk di bahagian badan dan peha baby. T.kasih"
~ Sue, Kuala Lumpur

❤ CIRI-CIRI DAN KELEBIHAN RING SLING BASIC (RS) ❤

❶ MATERIAL 100% HIGH QUALITY COTTON - Kain cotton lebih selesa kepada baby dan tidak licin (kain tidak mudah menggelongsor ketika menggendong)

❷ DWI LAPISAN - 2 lapisan fabrik dijahit sekali supaya lebih tahan lasak

❸ REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

❹ ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya!

❺ ZIPPED POCKET -Poket yang besar memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin. Nak masukkan wallet, kunci dan lip balm ibu pun boleh!

❻ ADJUSTABLE - Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai dan bayi anda, bukan ibu je boleh pakai, ayah pun boleh tau.

❼ PADDED RING SLING - Soft Padding pada bahagian belakang dan kaki bayi untuk keselesaan Maximum kepada bayi.

❽ BREASTFEEDING FRIENDLY - Dalam posisi baring, anda boleh menyusukan bayi anda. Cuma longgarkan sedikit sling supaya baby lebih selesa. Manakala, Lebihan kain yang panjang (Extra tail) boleh digunakan sebagai "cover" semasa menyusu baby.

❾ SENANGNYA PAKAI RING SLING - Ibu boleh mememakai ring sling dan mengendong bayi berseorangan tanpa bantuan walaupun dalam posisi duduk. Contohnya: Sebelum keluar daripada kereta (semasa parking), ibu dah boleh bersedia memakai ring sling sambil mengendong bayi. Ibu tak semestinya dalam kedudukan berdiri untuk memakai ring sling.

Reversible Baby Ring Sling
Design: Black Stars 
Code: RS50
Price: RM117

REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

SPREAD THE FABRIC: Lebarkan kain pada bahagian belakang badan bagi mengelakkan belakang badan mudah lenguh / sakit semasa memakai

ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya!

ZIPPED POCKET -Poket yang besar memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin. Nak masukkan wallet, kunci dan lip balm ibu pun boleh!

PADDED RING SLING - Soft Padding pada bahagian kaki bayi untuk keselesaan Maximum kepada bayi.

PADDED RING SLING - Soft Padding pada bahagian belakang bayi untuk keselesaan Maximum kepada bayi.

================
ANDA BERMINAT? 
================
CARA ORDER BOLEH PILIH
.
✆ WHATSAPP 
>> WHATSAPP "RSA" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "RSA" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "RSA" di 013-2388 200 <<
.
�� TERUS ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card) 
Klik link dibawah
.
☎ CALL US: 013-2388 200
.
➡ JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)
.
No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.
.
VIDEO TUTORIAL CARA PAKAI RING SLING ADVANCE: https://www.youtube.com/watch?v=dI-e7wW9BEk

Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Your Shopping Cart


You just added this product to your cart:

Other Products in Your Shopping Cart:


Delivery: Immediate Download
Shipping:
Handling:
:

View your entire cart

Click the button below to add the Reversible Baby Ring Sling Design Black Stars RS50 to your wish list.